~CoreTaN tEmaN~

Tuesday, November 1, 2011

Little Tree Freshner

Salam,

hari ni baru dapat stok freshner ni...
sape2 berminat boleh gtau ye...










Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Disini saya ada menjual Little Trees Car Freshner iaitu pewangi kereta yg digantung di cermin kereta.

ada 4 jenis bau yang boleh dipilih iaitu Black Ice, Strawbery Kiwi, Pina Colada dan
Silly Citrus.

Harga: Rm 6.00/pcs

Rm 10.00/2pcs

Kalau beli banyak boleh bagi lagi murah..

COD area Ipoh

Jika berminat boleh komen. tq

Continue reading →

Bulan baru

Salam,

hari ni da masuk bulan baru 1/1/11...
cantik tarikh ni...
semoga bulan ni lebih baik dari bulan2 yg sebelumnya..
insyaAllah....
Continue reading →

Monday, October 31, 2011

Rock kapak omputeh

Salam,

Terlayan lak lagu rock kapak omputeh ni...
vokal yg mantap,rase macam dah nak kluar anak tekak nyanyi lagu nih...hehe
ape2 pon enjoy....

video


P/S - Yaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Continue reading →

Sunday, October 30, 2011

Negeri Sembilan juara Piala Malaysia 2011


Salam,

Tahniah diucapkan kepada pasukan Negeri Sembilan atas kemenangan menumpaskan pasukan pilihan Terengganu di Stadium Shah Alam sebentar tadi. Pada awal permainan dilihat kedua-dua pasukan lebih seimbang di mana Terengganu dilihat lebih sedikit mengawal kawasan tengah yang dikuasai oleh Joseph Kalang Tie dan juga Reeshafik Alwi.

Gol pembukaan Terengganu dijaringkan oleh Mohd Ashaari Samsudin dan kemudian gol penyamaan Negeri Sembilan dijaringkan oleh penjaga gol Terengganu yang gagal menangkap kemas bola hantaran silang daripada S.Kunalan. Gol kemenangan Negeri Sembilan dijaringkan oleh Hairudin Omar yang melakukan sepakan gunting cantik menerjah ke gawang lawan. Tamat perlawanan Negeri Sembilan 2 - 1 Terengganu


P/S - Hobin Jang Hobin...
Continue reading →

Tuesday, October 25, 2011

Berhabuk


salam,
wah dah berabuk2 dah blog teman nih....
ape pon xboley..haha
Continue reading →

Sunday, March 27, 2011

akram kawen

salam...
dah kawen dah member aku sorang nih...member dari kecik sampai beso...udahle kene jadi pengapit mase kenduri belah pompuan...masing2 dok menolak2,tepaksela jadi pengapit bidan terjun..kekeke...tahniah akram,moge kekal hingga ke anak cucu hendaknye...amin....



















Continue reading →

Saturday, February 19, 2011

aktiviti bersame rakan sekelas...

salam...
memandangkan sem ni dah final year...sise2 mase yang tinggal ni banyakle dihabiskan bersame member2...yela bape bulan je lagi pon...xlame dah... +- ade lebih kurang 3 bulan lebih je lagi sise mase yang tinggal kat UniMAP nih...nanti masing2 dah xtau kemane hale tuju diorang dah...ni adela beberape pic yang sempat amek time bersame member2 sekelas....


makan steamboat












berkelah di bukit ayer



























menyelam di kolam renang kangar













melepak tepi power plant










p/s-banyak lak pic ni....hehe..
Continue reading →

capikmen. Powered by Blogger.

diri ini...

My photo
Ipoh,Malaysia 14/1/1986 (pure perak) ~kejor yob kejor~
Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2010 coretan teman. All rights reserved.

rss digg delicious facebook